Submenu

Online event Energie Galore in de Diezedelta

07-12-2020 71 keer bekeken 0 reacties

Begin

11-12-2020 om 12:15

Einde

11-12-2020 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Experimenteren zit in ons bloed en met het oog op de Energietransitie van De Mengfabriek zijn we vol gas - no pun intended – vooruit gegaan.

We nodigen je uit om onze energie met jou te delen op 11 december 2020 van 12.15-14.00 uur. We nemen je mee in onze denkwijze, ons onderzoek, onze creativiteit én we zijn in voor een goed gesprek. Wij stoken wél voor de buren. Energie Galore!

Een jaar geleden kondigden we het onderzoek naar een innovatief experiment aan rondom een mogelijke energietransitie met vragen als: ‘Kunnen we in de circulaire herbestemmingsopgave van het rijksmonument De Mengfabriek de principes van thermochemische opslag toepassen, gebruik makend van de in het gebied aanwezige en beeldbepalende silo’s? En zo ja, hoe dan? Hoe kan de directe omgeving ervan profiteren? En hoe verbinden we ontwerpers, wetenschappers, studenten en burgers aan deze opgave?’

Circulair en energieneutraal

We hebben een gevarieerd online-programma samengesteld met bijzondere gasten als ‘Brabant geeft energie’ voorzitter Anne-Marie Rakhorst, wethouder Mike van der Geld, kunstenaar Matthijs Bosman en het expertteam bestaande uit TNOBouwnextAlba Concepts en initiatiefnemer Buro Kade. Samen met hen presenteren we de resultaten van het onderzoek, kijken we terug én blikken alvast vooruit.

Zin om hierbij online aanwezig te zijn en mee te praten?

Van harte welkom! Klik op de button en meld je nu aan, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. We zien jullie heel graag op 11 december van 12.15-14.00 uur!

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen