Submenu

Webtalk 'Het proces van de wijkaanpak'

19-03-2021 102 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-03-2021 om 16:00

Einde

30-03-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Werk je als programmamanager of projectleider bij een gemeente aan de verduurzaming van wijken? Heb je behoefte aan ondersteuning om het proces van de wijkaanpak effectief in te richten? Dan laten we je graag kennis maken met het Wijkkompas!

Het Wijkkompas is dé procestool voor de verduurzaming van wijken. Het biedt inzicht in alle stappen van de wijkaanpak en in de factoren en belangen die daarbij een rol spelen. Ook biedt het inspiratie door voorbeelden van verduurzaming uit heel Nederland te laten zien, en beschikbare tools om direct mee aan de slag te gaan.

Meld je gratis aan en kom erachter hoe het Wijkkompas als instrument kan dienen in jouw wijkaanpak. Ontdek hoe we de perspectieven van alle stakeholders hebben geborgd en via welke diensten we die inzichten ontsluiten naar jou. Na deze webtalk weet jij welke meerwaarde het Wijkkompas kan leveren voor de verduurzaming van wijken in jouw gemeente.

Klik hier om je in te schrijven.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen