Submenu

Webinar 'TEA in de praktijk'

14-04-2021 124 keer bekeken 0 reacties

Begin

11-05-2021 om 13:00

Einde

11-05-2021 om 14:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op dinsdag 11 mei 2021 organiseert het Netwerk Aquathermie in samenwerking met haar partners een webinar over thermische energie uit afvalwater (TEA).

In dit webinar duiken we de praktijk van TEA in. Twee praktijkcases komen aan het woord en zullen inzicht geven in welk proces zij doorlopen, wat zij (tot nu toe) hebben geleerd en welke uitdagingen hun nog te wachten staan. Daarnaast staan we stil bij de resultaten van een marktconsultatie van een warmtewisselaar. Voor elk onderdeel is ruimte gereserveerd om vragen te stellen. 

Dus ben jij nieuwsgierig naar de praktijkervaringen op het gebied van Thermische Energie uit Afvalwater? Noteer dan deze datum alvast in je agenda! Of schrijf je alvast in via het inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen