Submenu

Gemeentedag Energietransitie

29-09-2021 47 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-10-2021 om 10:00

Einde

14-10-2021 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Veel gemeenten, provincies en waterschappen hebben zichzelf al het doel gesteld om voor 2050 energieneutraal te zijn. Om daar te komen is samenwerking noodzakelijk binnen de regio, tussen bewoners, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties, maar ook tussen de decentrale overheden en het Rijk.

Dit programma is VOOR en DOOR ambtelijke collega's, want hun vraagstuk leeft ook elders.
- Waar is uw probleem of vraagstuk wellicht al eerder aan de orde geweest?
- Wat waren daar de lessons learned, en welke stappen kunnen worden gezet?

Bij wie kunt u terecht voor 'een kijkje in de keuken' of handige quick wins en tips?

Interactie en kennisuitwisseling staat voorop:
Om de kennisuitwisseling optimaal te kunnen organiseren, bestaat het programma niet uit (enkel) keynotes. Juist de interactie met de moderator Rogier Elshout, vanaf de bank (i.p.v. achter de sprekersdesk) wordt middels vragen uit de zaal en korte interviews met de spreker vanuit de gemeente en zijn/haar side kick op de specifieke case ingegaan. Het publiek zit direct om de sprekers heen, en zo creëren we een intieme sfeer die het stellen van vragen uit de zaal juist bevorderd. Doel is het delen van ervaringen en lessons learned over het betreffende thema. Niet vanuit een presentatie (puur zenden) maar juist aan de hand van een verhaal/interview. Daarbij levert de interactie met de interviewer en vooral ook de zaal een informatief en leerzaam programma op.

Het programma bekijken en aanmelden

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen