Submenu

Masterclass Uitvoeringsorganisaties

25-01-2022 71 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-02-2022 om 15:00

Einde

15-02-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De transitie naar aardgasvrije wijken vraagt om een integrale en efficiënte uitvoeringsorganisatie. Hier leest u meer over de masterclass over hoe de uitvoering van de warmtetransitie te realiseren valt.

De transitie naar aardgasvrije wijken vraagt om een integrale en efficiënte uitvoeringsorganisatie. Daarom slaan Wigger Verschoor (Winst uit je woning) en Michiel van der Vight (De WarmteTransitieMakers) de handen ineen om samen met gemeenten en lokale stakeholders de uitvoering van de warmtetransitie te realiseren. Benieuwd hoe zij dit doen? Kom dan naar de masterclass van 15 februari 2022 (van 15.00 tot 17.00 uur).

Programma

Tijdens de masterclass gaan Wigger en Michiel in op de volgende onderwerpen:

  • Visie op de opgave tot aan 2050
  • De opgave “de uitvoeringsorganisatie”
  • Aanbod en bouwblokken
  • Interactie: vragen en discussie

Ben je fysiek of online aanwezig?

Deze masterclass heeft een hybride vorm. Dat betekent dat deze zowel fysiek als online gevolgd kan worden. U kunt zich hier aanmelden. 

Fysiek biedt het voordeel om na te praten over elkaars visie op deze grote opgave. Wil je fysiek aanwezig zijn? Dan ben je vanaf 14.30 welkom op Nijverheidsweg 16G (1A) in Utrecht. Een routebeschrijving vind je hier.

Ben je er toch liever online bij? Dan ontvang je een week voor de start van de masterclass een link naar de beveiligde Zoom-omgeving. Deze is vanaf +- 14.50 uur toegankelijk.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen