Submenu

Webinar - Verduurzaming scholen en ander maatschappelijk vastgoed

29-08-2022 53 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-09-2022 om 19:30

Einde

14-09-2022 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Onderdeel van het introductieprogramma voor volksvertegenwoordigers over de energietransitie. Het introductieprogramma wordt verzorgd door het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie (NP RES) en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Het webinar gaat over het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed. In het Klimaatakkoord is afgesproken dat gemeenten hun maatschappelijk vastgoed voor 2050 verduurzamen. Uitgangspunt is een reductie van 95% van de CO₂-uitstoot en het aardgasvrij maken van gebouwen. De focus ligt op het terugdringen van alle energie die nodig is voor verwarmen, koelen, ventileren en verlichten van een gebouw. Het is dus nu aan gemeenten om dit op te pakken en daarmee de voorbeeldrol van maatschappelijk vastgoed in de energietransitie in te vullen. U heeft daar als raadslid een belangrijke rol in. Deskundigen helpen u op weg met concrete informatie en tips.

Meer informatie en aanmelden

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen