Submenu

Energie A16: van ambitie naar praktijk

25-10-2022 144 keer bekeken 0 reacties

Begin

17-11-2022 om 11:00

Einde

17-11-2022 om 15:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Koutershof 4, Rijsbergen

Meld je aan voor kennissessies Energie A16 ‘Van ambitie naar praktijk’

Hoe organiseer je lokaal eigenaarschap en draagvlak voor grootschalige opwek van energie, voor nieuwe wind- en zonneparken? Als die vraag jou als energieprofessional bezighoudt, komt dan langs op donderdag 17 november 2022 in Rijsbergen. Energie A16 organiseert dan een gratis bijeenkomst over de zoektocht die wij hebben afgelegd om ervoor te zorgen dat de 28 windmolens die nu langs de A16 verrijzen, niet alleen schone energie opwekken, maar ook gaan fungeren als middel voor het verduurzamen van de omgeving. Tot aan mensen thuis. 
 

Het programma staat in het teken van onze geleerde lessen, kansen en ook uitdagingen. We starten met een plenair programma vanaf 11.00 uur gevolgd door een lunch en de volgende twee verdiepende sessies:

  • Financiering verduurzaming thuis: hoe financieren we particulieren uit windfondsen zodat iedereen mee kan doen?

  • Bewoners betrekken en ontzorgen: hoe zorgen we voor een bondgenoot en handelingsperspectief voor alle woningeigenaren?
     

Meer informatie? Neem een kijkje op de website van Energie A16.

 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen