Submenu

Nationaal Congres Klimaatadaptatie 2024

16-05-2024 216 keer bekeken 0 reacties

Begin

17-06-2024 om 09:00

Einde

17-06-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

NBC Congrescentrum in Nieuwegein

Aanpassen aan het veranderde klimaat, hoe doe je dat? Dit is het thema van het Nationaal Congres Klimaatadaptatie 2024, georganiseerd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de provincie Utrecht.

Programma

Om 10.15 uur start het plenair programma, onder leiding van dagvoorzitter Simone van Trier. Schrijfster en theatermaker Marjolijn van Heemstra deelt haar eigen kijk op het nieuwe klimaat en wat het betekent voor de inwoners van Nederland.

Jan Willem Erisman (voorzitter van de Wetenschappelijke Klimaatraad) vertelt over het aanpassingsvermogen van Nederland. Marko Hekkert (directeur van het Planbureau voor de Leefomgeving) gaat in op de risico’s en kansen van klimaatverandering.

Daarna is het podium voor minister Mark Harbers van Infrastructuur en Waterstaat en gedeputeerde Has Bakker van de provincie Utrecht. Simone van Trier praat met hen over de noodzaak om ons aan te passen aan klimaatverandering en het belang van samenwerken.

Het plenaire programma eindigt met een liveshow van het nieuwsmedium De Speld.

Na de lunch kun je deelnemen aan twee rondes met sessies, workshops en excursies. 

Bekijk het complete programma en meld je aan

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen