Submenu

Wil je op de hoogte blijven van het Energie(k) Onderwijs project?

Sam Arts 05-03-2024 206 keer bekeken 0 reacties

Energie(k) Onderwijs is een grensoverschrijdend project om meer jongeren en volwassenen te werven, opleiden, omscholen en bijscholen voor beroepen in de energietransitie.

Als je 3 x per jaar een online nieuwsupdate wilt ontvangen van het Energie(k) Onderwijs project, meld je dan nu aan via dit inschrijfformulier. Hiermee blijf je volledig op de hoogte van:

  • De voortgang, resultaten en mijlpalen  van het project;
  • Interessante bijeenkomsten, workshops of evenementen;
  • En nog veel meer.

Wat is Energie(k) Onderwijs?

Energie(k) Onderwijs is een grensoverschrijdend project om meer jongeren en volwassenen te werven, opleiden, omscholen en bijscholen voor beroepen in de energietransitie. Samenwerking vindt plaats tussen 18 onderwijsinstellingen, overheden, een regionaal loopbaanfonds, een regionale intermediair en een ondernemersorganisatie uit Vlaanderen en Zuid-Nederland.

Of volg Energie(k) Onderwijs op LinkedIn en via de Projectwebsite. Daarnaast kan je voor meer informatie contact opnemen met één van de projectpartners via energiekonderwijs@avans.nl.

Bron: Energie(k) Onderwijs 

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen