Submenu

Wetgeving rondom warmte in ontwikkeling

Daniel Peyron 29-06-2021
582 keer bekeken 0 reacties

Er zijn momenteel een aantal wetten die uitgewerkt worden. Uiteraard de Wet Collectieve Warmtevoorziening. Maar ook de Energiewet, de Mijnbouwwet en de Omgevingswet. Hiernaast is er een aantal besluiten tot wijziging van het BBl. Meer weten kijk op deze pagina.

Er zijn momenteel een aantal wetten die uitgewerkt worden. Uiteraard de Wet Collectieve Warmtevoorziening. Maar ook de Energiewet, de Mijnbouwwet en de Omgevingswet.

Hiernaast is er een aantal besluiten tot wijziging van het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) zoals duurzaam gebruik van daken, hernieuwbare energie bij ingrijpende renovatie en herziening richtlijn energieprestatie gebouwen.

Tijdens de laatste sessie van CoP Warmtenetten kwam Regina Koning van KLP en VNG toelichten wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn op dit gebied. In de bijlage vinden jullie haar presentatie en een aantal interessante links.

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen