Podcast luistertip: hoe ziet de bouw er in 2030 en 2050 uit?

Sander Barendregt
5 keer bekeken 0 reacties

Hoe ziet de bouw in 2030 en in 2050 eruit? Samen met Thomas Rau, expert op het gebied van bouwen, gaat Klaske Kruk in deze podcast aflevering van ‘De Verschilmakers’ in gesprek over de meest circulaire oplossingen in de bouw.

Of zoekt u

Communicatie

Prijs van grond belangrijk voor een circulaire toekomst

“We kunnen ons niet veroorloven om iedere nieuwe vraag met nieuwe materialen te beantwoorden”, aldus Thomas Rau. Maar hoe dan wel? Samen met Klaske Kruk schetst hij de toekomst op het gebied van bouwen voor 2030 en 2050. Zo bespreken zij samen onder andere waarom de overheid geen onderneming moet spelen in de bouwwereld  en waarom de prijs van grond zo belangrijk is in een circulaire toekomst.

BELUISTER DE PODCAST

 

Circulaire praktijkverhalen en praktische handvatten

In de 6-delige podcastserie wordt in iedere aflevering de circulaire toekomst van Nederland geschetst op het gebied van bouw, landbouw, infrastructuur, bedrijven, consumenten en afval. Daarnaast komen er circulaire praktijkverhalen ter sprake en worden er praktische handvatten voor de toekomstbestendige professional aangeboden. Het geeft een helder beeld waar we als samenleving naartoe gaan en wat er nog moet gebeuren, voordat we een circulaire samenleving hebben.

BEKIJK ALLE PODCASTS VAN ‘DE VERSCHILMAKERS’

Publicatiedatum: 27-01-2022

Afbeeldingen

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen