Terugblik: Energie- en klimaatsafari 15 mei in Tilburg

Remy van Beek
13 keer bekeken 0 reacties

De provincie Noord-Brabant staat dit jaar op verschillende evenementen in Brabant met een reizende ‘Brabant Doet Wat’-markt. Om het gesprek aan te gaan over de energietransitie en Brabanders uit te dagen om kleine stappen te zetten naar een groener, schoner en duurzamer Brabant.

Of zoekt u

Communicatie

Aftrap in Tilburg

Zondag 15 mei was de aftrap van deze 'Brabant Doet Wat'-markt op het Attero-terrein in Tilburg. Het doel van deze mini-markt is om op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan met inwoners van Brabant over de energietransitie: wat gebeurt er allemaal al in de provincie op het gebied van verduurzaming en verminderen van de CO2-uitstoot? En wat kun je als Brabander zelf doen om je steentje bij te dragen?

 

Een interactieve markt

Dat deed de provincie Noord-Brabant aan de hand van een interactieve mini-markt. Op de zogeheten durf&turf-wand konden bezoekers turven bij stellingen rondom verduurzaming. Naast de wand stonden informatieve panelen van de provincie, met informatie over wat de provincie doet op het gebied van verduurzaming, en met tips voor inwoners om met laagdrempelige maatregelen energie te besparen. Tot slot stond er de Green Challenge Pop-up, waar bezoekers een duurzame challenge konden kiezen.

 

De eerst volgende locatie: Oosterhout

12 juni is de volgende datum van deze 'reizende mini-markt'. De provincie Noord-Brabant staat dan in Oosterhout tijdens de Groei & Bloei markt.

Locatie: Floralia Park, Beneluxweg 63 in Oosterhout

Datum en tijd: zondag 12 juni van 10:00u - 17:00u

Publicatiedatum: 31-05-2022

Afbeeldingen

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen