Versnelde klimaatinvesteringen industrie (VEKI) nog tot begin januari open voor aanvragen

Dominique Proksch
6 keer bekeken 0 reacties

Wil je binnen jouw onderneming in de industrie met verduurzaming aan de slag, maar loop je tegen hoge investeringskosten aan? Nog tot 9 januari 2024 kun je de subsidie versnelde klimaatinvesteringen industrie (VEKI) aanvragen.

Energiebesparing

Verduurzamen industrie/bedrijven

Een groot deel van het budget is nog beschikbaar, dus meld je project snel aan!
 

Industrie sneller verduurzamen met VEKI

VEKI is er voor ondernemingen uit de industrie die willen investeren in CO2-besparende maatregelen. Deze subsidie kan worden ingezet voor investeringen in technieken, systemen of apparaten waarvan de werking is bewezen op het gebied van energie-efficiëntie, recycling en hergebruik van afval, lokale infrastructuur en overige CO2-verlagende maatregelen. Een belangrijke voorwaarde voor subsidieverlening is dat de maatregelen voor eigen rekening en risico worden uitgevoerd en de terugverdientijd meer dan 5 jaar bedraagt. Per project verleent de subsidie maximaal € 15 miljoen.
 

Aanvragen VEKI

Nog tot 9 januari 2024 kunnen ondernemingen een subsidieaanvraag doen, dus wees er snel bij! Meer informatie over de voorwaarden en het aanvragen van de subsidie lees je op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 

Andere subsidies

Op zoek naar andere financiële ondersteuning voor je duurzame plannen? Klik hier voor meer subsidies.

Publicatiedatum: 09-11-2023

Afbeeldingen

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen