Webcast Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed: Aanmelden met meerdere panden

Noah Schotman 10-07-2023 354 keer bekeken 0 reacties

Of je als maatschappelijk vastgoedeigenaar nu één of meerdere panden in bezit hebt en deze wilt verduurzamen, bij het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed kun je terecht! Juist voor eigenaren met een grotere vastgoedportefeuille kan het loket uitkomst bieden.

In de tweede webcast uit de serie behandelen wij dit onderwerp en laten we zien wat de voordelen zijn van het aanmelden met meerdere panden.

Eric gaat in deze aflevering in gesprek met coach Rob Wieggers en Erik Martens van de gemeente Land van Cuijk. Zij doen met tien panden mee aan het ontzorgingsprogramma. Erik kan goed toelichten hoe dit aanmeldingsproces verloopt en waar andere gemeentes op kunnen letten. Ook legt hij uit welke voordelen het heeft om meerdere panden tegelijk aan te melden.

Bekijk de video hier: https://www.youtube.com/watch?v=orc6ygiY5NA&list=PLqOlJGQPqxZ3lgqw4ZLsOsvAURWGCkCeI&index=2

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen