Webcast Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed: Samen verduurzamen: eigenaar & gebruiker

Noah Schotman 18-07-2023 340 keer bekeken 0 reacties

In alweer de derde en laatste aflevering uit de webcastserie gaan wij in op het onderwerp: samen verduurzamen als eigenaar en gebruiker.

Het is namelijk vaak zo dat de eigenaar van het pand niet de partij of persoon is die er ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Vaak wordt een pand namelijk verhuurd aan één of meerdere andere partijen of organisaties. De wensen en motieven van aan de ene kant de eigenaar en aan de andere kant de gebruiker(s) lopen nog al eens uiteen.

Vandaar dat er in deze webcast dieper op dit onderwerp wordt ingegaan. Janke Bolt van gemeente Goirle schuift aan en gaat met Eric en facilitator Femke Hoogkamer in gesprek over een cultureel centrum in Goirle, genaamd Jan van Besouw. De gemeente is eigenaar van dit gebouw en heeft dus soms andere plannen dan de gebruikers. Een interessante casus die voor veel andere pandeigenaren voor herkenning kan zorgen!

Bekijk de video hier: https://www.youtube.com/watch?v=ZyY9mPC1a_U&list=PLqOlJGQPqxZ3lgqw4ZLsOsvAURWGCkCeI&index=3

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen