Over het programma: Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed

We gaan allemaal samen voor duurzaam. Maar hoe begin je aan de verduurzaming van een buurthuis, een school of een culturele instelling? Wat is er nodig, hoe pak je dat aan en - nog belangrijker – wat gaat dat kosten? Het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed van de provincie Noord-Brabant helpt je bij deze vragen en meer: van duurzaamheidsadviezen en financieringsmogelijkheden tot ondersteuning richting de uitvoering. En dit alles is volledig gesubsidieerd door de provincie Noord-Brabant, als pandeigenaar kost het je niets.

Het programma richt zich op maatschappelijk vastgoedeigenaren met een kleine vastgoedportefeuille. Onder maatschappelijk vastgoed vallen onderwijsinstellingen, gemeentelijk vastgoed met minder dan 50.000 inwoners, zorginstellingen, religieuze instellingen, kinderopvangorganisaties, culturele ANBI’s en buurthuizen en wijkcentra. Bekijk hier de volledige lijst met voorwaarden. 

Lees hier meer over het proces.

Doe mee 

Kom jij in aanmerking voor een volledig gesubsidieerd ontzorgingstraject? Meld je dan aan via het formulier. Na de aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Wanneer je voldoet aan de voorwaarden nemen we contact met je op.

Naar het aanmeldformulier

Samenwerking 
Het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed is een samenwerking van de Provincie Noord-Brabant met DVTadvies. Experts van deze organisatie gaan als coach en/of facilitator aan de slag en ondersteunen met advies en begeleiding de maatschappelijk vastgoedeigenaren. 

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen