Submenu

Gemeente Deurne

Robert Drooghmans 06-04-2021
168 keer bekeken 0 reacties

De gemeente Deurne neemt deel aan RES van de MRE. Wij zorgen voor de inhoudelijke bijdrage van een aantal thema's binnen de RES. ​​​​

Een energieneutraal Deurne in 2050: dát is onze ambitie! Want de uitstoot van Co2 moet echt omlaag om de klimaatverandering te keren. En dat is in het belang van iedereen. Als iedereen meedoet, krijgen we het zeker voor elkaar! Op onze webpagina’s, zie link, leest u hier van alles over. Wat u zelf kunt bijdragen, waar u hulp kunt krijgen, wie u kan inspireren, en wat we als gemeente allemaal doen en stimuleren.

Energieloket Deurne

Deurne neemt deel aan het Energiehuis Slim Wonen. Dit doen wij samen met onze buurgemeenten. Het energiehuis is het onafhankelijk energieloket waarbij onze inwoners advies kunnen vragen voor het verduurzamen van hun woningen. 

 

Afbeeldingen

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen