Opnames kennissessie Individuele oplossingen 18-11-2021 (2 delen)

27 keer bekeken 0 reacties

“Hoe kan ik individuele oplossingen helpen realiseren voor woningen waarvoor geen collectieve oplossing mogelijk is”. Dit was de centrale vraag tijdens de kennissessie van het Expertiseteam Warmte op donderdag 18 november 2021. Tijdens de sessie koppelen we kennis aan praktijkvoorbeelden.

Energiebesparing

Verduurzamen woningen

In deze sessie worden concrete wijk-aanpakken behandeld worden van PAW-projecten die individuele oplossingen in een hele wijk gaan uitrollen. We leren van hun ervaringen en lessen. Daarnaast staan we stil bij hoe gemeenten een gemeente-breed aanbod van individuele warmtevoorzieningen kunnen organiseren dankzij de inspiratie van partijen die dit in gemeenten organiseren. Tenslotte behandelen we ook de innovatieve technologieën die in een nabije toekomst beschikbaar zullen zijn qua individuele oplossingen.

In deel 1 komen de volgende onderwerpen aan bod

Praktijkverhaal Wijkaanpak PAW 1: 05:10

Praktijkverhaal Wijkaanpak PAW 2: 34:10

Technieken en innovaties: 1:02:18

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen