Dit was het EVent 2022

3 keer bekeken 0 reacties

Als het gaat om laadinfrastructuur, komt er de komende periode enorm veel op gemeentes af. Wat is de stand van zaken? Hoe kunnen we de enorme groei van elektrische voertuigen bijbenen? Welke uitdagingen zijn er precies en welke oplossingen horen daarbij?

Energiesysteem

Laadinfrastructuur

Deze en andere vragen werden besproken tijdens het EVent 2022 op 24 november. Gedeputeerden Anne-Marie Spierings en Maarten van Gaans-Gijbels gingen samen in gesprek over de grootste uitdagingen. Gerben-Jan Gerbrandy, voorzitter van de NAL vertelde over de landelijke opgave en Maarten Venselaar van Enexis deelde zijn inzichten met betrekking tot de netcapaciteit.

Zeker de moeite waard dus om deze opname terug te kijken. Stuur hem ook vooral door aan collega's die zich bezig houden met laadinfrastructuur.

Heb je naar aanleiding van deze uitzending vragen? Stel ze via info@ralzuid.nl

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen