Deze factsheet helpt gemeenten kiezen welke elektrische oplossing het best werkt

18 keer bekeken 0 reacties

In Noord-Brabant wordt druk gewerkt aan de energie- en warmtetransitie. In veel wijken liggen volledig elektrische oplossingen voor de hand. Toch krijgen gemeenten steeds vaker vragen over 'all-electric' oplossingen. Deze keuzeboom helpt u en uw inwoners om knopen door te hakken in de wijk.

Energiesysteem

Warmtenetten

Elektrische oplossingen zijn financieel aantrekkelijk

Door nieuwe technieken in steeds meer situaties is het voor veel bewoners ook financieel wenselijk om ' all-electric' oplossingen te onderzoeken. Zeker wanneer bewoners al zonnepanelen hebben liggen of van plan zijn deze te laten installeren. 

Antwoorden op vragen over elektrische oplossingen

Om tot een keuze te komen stelt elke bewoner zich diverse vragen. Met de keuzeboom hopen we jullie, als gemeenten, handvatten te bieden om strategische afwegingen te maken en jullie inwoners bij deze vragen op weg te helpen.

Download de keuzeboom

Zie ook deze factsheet van het Expertise Centrum Warmte met algemene informatie over 'all-electric' oplossingen, zoals een elektrisch warmtepomp.

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen