Dynamische leeragenda: de vragen van morgen

4 keer bekeken 0 reacties

In de onderstaande link vind je meer dan 60 antwoorden op warmtetransitievragen. Hoe creëer je draagvlak in een politiek-bestuurlijke organisatie voor je warmtetransitieplan? Hoe vind je vakmensen in een krappe markt? Hoe ga je om met wet- en regelgeving?

Of zoekt u

Toolkits & FAQ

 

 

Antwoorden op de energietransitievragen van morgen

De vragen van morgen staan centraal in de dynamische leeragenda. Dit betekent dat we onze kennis blijven updaten. We delen de kennis die we tot nu toe hebben met jou. De vragen op de agenda zijn ingericht op basis van deze thema's. Onderaan de pagina vind je de vragen waarop we een antwoord geven. Daarnaast vind je bruikbare verwijzingen naar blog's, stappenplannen, websites, wetten of verwijzen we jou graag door naar deskundige collega's die jouw transitie in goede banen leidt.  

Dit zijn de thema's van de vragen van morgen 

 

Dit zijn de vragen van morgen

 

{"tabBasic":{"type":"faq","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-help","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"232503"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen