Webinar Verduurzaming van VvE's

39 keer bekeken 0 reacties

Gemeentelijke ambities liegen er niet om. Verduurzaming middels CO2-besparing is prioriteit. Wil je als gemeente je duurzaamheidsambities halen, dan moet o.a. het vastgoed verduurzaamd worden.

Energiebesparing

Verduurzamen woningen

Gemeentelijke ambities liegen er niet om. Verduurzaming middels CO2-besparing is prioriteit. Wil je als gemeente je duurzaamheidsambities halen, dan moet o.a. het vastgoed verduurzaamd worden. Zo ook de VvE’s. Maar hoe bekend ben jij met het verduurzamen van VvE’s? Wat is een goede en passende gemeentebrede aanpak? Vanuit welke visie werk je dan? En ook: waar zijn de voorbeelden om van te leren? 

Gelukkig hoef je deze zoektocht niet zelf aan te gaan. Het ondersteuningsteam van SP3 organiseert in samenwerking met het VTCB en EnergyBridge een webinar voor alle Brabantse gemeenten die weten dat er voor hun een VvE-opgave ligt, en handelingsperspectief zoeken om ook daar hun ambities te vervullen. Kijk hier de opname van de webinar. 

Webinar Verduurzaming van VvE's - Deel 1

Webinar Verduurzaming van VvE's - Deel 2

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen