Terugkijktip: de kennissessie Aquathermie

Max Boesten 14-10-2021
337 keer bekeken

‘Hoe kan ik een concept van een aquathermie project uitwerken naar een haalbare en werkende warmte oplossing’. Dit is de centrale vraag tijdens de kennissessie van het Expertiseteam Warmte op donderdag 7 oktober 2021. Van business case tot nieuwe technieken. Spijker je kennis op aquathermie bij.

‘Hoe kan ik een concept van een aquathermie project uitwerken naar een haalbare en werkende warmte oplossing’. Dit is de centrale vraag tijdens de kennissessie aquathermie van het Expertiseteam Warmte.

We bespreken het proces om een project op te starten, de voorwaarden om het project succesvol te laten lopen, de verschillen in opslag van warmte die de business case beïnvloeden, en de nieuwste technologieën.

Aan de hand van concrete voorbeelden uit lopende en gerealiseerde projecten, geeft het ETW tijdens deze sessie jullie als gemeenten inzicht in de randvoorwaarden van een aquathermie project. Bovendien lichten ook enkele externe sprekers hun visie op aquathermie toe en delen ze hun concrete tips en tricks.

Bekijk alle onderdelen van de kennissessie terug

Afbeeldingen

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen