Terugkijktip: de Kennissessie Zonthermie van 23 september 2021

Max Boesten 29-09-2021
226 keer bekeken 0 reacties

Voor gemeentes die druk bezig zijn met de Warmtetransitie en die een zonthermieproject overwegen, is deze kennissessie een must see. Niet alleen leer je wat de voordelen van zonthermie zijn. Ook leer je van fouten die anderen je voor gingen. Bekijk de opname terug. Daar staan ze voor.

Hoe kun je een concept zonthermie project uitwerken tot een haalbare en werkende warmteoplossing?

Dat was de centrale vraag tijdens de kennissessie Zonthermie van het Expertiseteam Warmte (ETW) op donderdag 23 september 2021. Aan de hand van concrete voorbeelden uit lopende en gerealiseerde projecten geven we inzicht in de randvoorwaarden van een zonthermie project. Bovendien lichten enkele externe sprekers hun visie op zonthermie toe en delen ze concrete tips en tricks. 

Bekijk alle onderdelen terug

 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen