Kierdichting

Kieren dichten: makkelijker gezegd dan gedaan? In onderstaande video's laten we zien hie je met eenvoudige middelen veel voorkomende kieren definitief repareert. (voor het bekijken van videos is het nodig om cookies van derden toe te staan)

De voordeur

Met stip op 1. Door jarenlange inwerking van weer en wind is het met de luchtdichtheid van de voordeur vaak niet best gesteld. Gelukkig bestaan er goede oplossingen om dit op te lossen. Commentaar dat we vaak terughoren na deze kleine ingreep: "De gang is voor het eerst warm en het tocht niet meer".

 

Blowerdoortest opbouwen

In deze video laten we zien hoe de blowerdoortetst opgebouwd wordt. We leggen uit hoe je een deur uitkiest, hoe het frame opgebouwd wordt en hoe je de computer aansluit. Als je voorbereid bent kan het in een minuut of 5.

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen