Workshop 2

Lars Boelen 01-09-2020
564 keer bekeken 0 reacties

Hoe maak je een plan? Wat staat daarin omschreven? En hoe zorg je ervoor dat het plan ook voelt als ‘eigen’? Want… het beste plan maak je zelf! Dat is ook wat we tijdens de pilots gaan onderzoeken. Welke begeleiding en expertise is er nodig om tot handelingsperspectief te komen?

Introductievideo

En hier zijn de slides te vinden

Deel 1 : Het proces van plannen maken

We lopen de stappen door die we met een woningeigenaar doorlopen op weg naar een plan. Door Corona waren we gedwongen pauzes in te gelasten tussen de stappen en deze "incubatietijd" bleek eigenlijk heel erg waardevol!

 

 

Pauze : Blowerdoortest opbouwen

Onderdeel van de woning goed leren kennen is de zogenaamde blowerdoortest uitvoeren. Maar hoe doe je zo'n test nou eigenlijk? In deze video leggen we uit hoe je de deur opbouwt.

Deel 2 - Een plan maken

Met alle verzamelde informatie gaan we nadenken over welke logische maatregelen bij deze woing passen, hoe deze maatregelen te groeperen in stappen. Ook gaan we nog eens in op het verschil tussen een maatregel en een stap.

 

 

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Reageren

X (voorheen Twitter)

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen