Animatie over het energiesysteem van de toekomst

649 keer bekeken 0 reacties

We staan voor een grote verandering met betrekking tot de aanlevering van energie. Om tegemoet te komen aan de klimaatdoelstellingen, zijn er ingrijpende veranderingen aan ons energiesysteem noodzakelijk.

Hoe het energiesysteem van de toekomst er precies uit gaat zien, weten we nog niet. Maar zeker is dat we allemaal een beetje energieleverancier worden. Want jij en ik gaan onze eigen energie opwekken. Met zon op onze daken, of een batterij in onze auto. Duurzaam en lokaal. Daar werken we vandaag al aan. Samen met onze partners. Want alleen met elkaar houden we onze provincie schoon en leefbaar. Voor ons en voor de toekomstige generaties.

Energiesysteem van de toekomst

Reageren

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen