Transitievisie Warmte - Gemeente Oirschot

Maarten Diependaal 15-03-2022
273 keer bekeken

Gemeente Oirschot heeft een energiebeleid en een bijbehorend uitvoeringsprogramma. Het doel van de gemeente Oirschot is om in 2040 energieneutraal te zijn. De kernwaarden van Oirschot staan voorop in deze opgave: monumentaal, ondernemend en groen; daar voelt de mens zich thuis.

Voor het opstellen van de Transitievisie Warmte is samengewerkt met diverse relevante partijen zoals netbeheerder Enexis, woningcorporaties Wooninc en Thuis, Waterschap De Dommel, installateurs, en energievereniging KempenEnergie. Ook zijn diverse gemeentelijke afdelingen, zoals communicatie, openbare ruimte, ruimtelijke ordening, en het sociaal domein betrokken bij de totstandkoming van de Transitievisie Warmte.

Bij het uitvoeren van analyses en onderzoeken, het toetsen van onderzoeken en het schrijven van de visie zijn we geholpen door adviesbureau Royal HaskoningDHV.

Afbeeldingen

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen