Huisfluisterblog - Postzegel Kavel - vrijstaand 1988 - Eindhoven

Joris van van Boxtel 22-04-2021 245 keer bekeken 0 reacties

In de jaren '80 werden er af en toe hele kleine kavels verkocht door de gemeente waar in eigen beheer gebouwd mocht worden. Ik bezocht de bouwers/huidige bewoners die in 1988 zo goed bouwden als kon in plaats van zo goedkoop als mogelijk. Daar gaan ze nu de vruchten van plukken. Sinds de woning gebouwd is is het nabijgelegen Eindhoven airport een grote bron van constant motorlawaai. Daar wat aan doen zou een grote woonwens in vervulling laten gaan.

Ik heb de woning grondig in kaart gebracht, heb een groot aantal makkelijk repareerbare luchtlekken opgespoord en ben met de bewoners in gesprek gegaan over hun woonwensen, nu en in de toekomst. Omdat ze de woning zelf hebben gebouwd zijn er twee albums met foto's, van het graven van het gat voor de fundering tot en met het leggen van de pannen. Het is smullen met zo'n goed gedocumenteerde woning!

Lees hier het hele artikel

0  reacties

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen