Huisfluisterblog - Twee-onder-een-kap 1925 - Het Ven - Eindhoven

Joris van van Boxtel 22-04-2021 239 keer bekeken 0 reacties

Eindhoven, Het Ven. In deze straat staan tientallen van deze woningen van 100 jaar oud. Het jonge gezin dat net een jaar in de onderzochte woning woont heeft in die periode de woning goed leren kennen. Het vizier is gericht op het verbeteren van de woning want er zijn de nodige comfort- en woonbelevingsvraagstukken. Sommige daarvan vragen een slim plan, andere het lef om het lelijke laminaatplafond te verwijderen. Eén probleempje bleek in 2 minuten en met behulp van slechts een schroevendraaier gefixt te kunnen worden.

En als de woning dan aangepakt is kan hij dan met een warmtepomp verwarmd worden? Want het geplande hoogtemperatuur warmtenet lijkt deze straat net te gaan missen. Ik ben benieuwd; aan de slag!

Lees hier het volledige verhaal

0  reacties

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen