Over de Energiewerkplaats

De Energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren. Hoe doen we dat precies? 

Inspiratie en kennis

Van elkaar leren, inspiratie opdoen en kennis vergaren is voor iedereen. Want zo vergroten we elkaars slagkracht die nodig is om de energietransitie waar te maken. Met een klik op de knop projecten heb je toegang tot verschillende projecten, onderzoeken en publicaties binnen de energietransitie. 

Werkgroepen

Registreren voor bestaande werkgroep
Ben je als professional betrokken bij een project binnen de energietransitie? Dan kun je ook besloten informatie met elkaar delen. Dat doe je binnen een werkgroep. Door je te registreren kun je onderdeel worden van een bestaande werkgroep. Op basis van je registratie krijg je toegang tot jouw gekozen werkgroep. Met deze toegang kun je met andere leden van de werkgroep informatie uitwisselen, documenten verzamelen en updates delen. 

Nieuwe werkgroep aanvragen
Staat jouw project er niet tussen? Dan kun je zelf een werkgroep beginnen. Dat doe je door ons de gegevens van je project te sturen via een formulier.  

Wie doen er mee?

Binnen een opgave zo groot als de energietransitie, kan het moeilijk zijn om de juiste mensen te vinden. Door je te registreren krijg je toegang tot het smoelenboek van de Energiewerkplaats. Hier is iedereen te vinden die binnen de Energiewerkplaats werkt. Zo vind je wellicht de persoon die je nodig hebt voor jouw project.

Benieuwd naar wie er allemaal betrokken zijn bij de Energiewerkplaats? Lees hier meer over het smoelenboek. 


Over Energiewerkplaats Brabant

De Energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 

 

 
Cookie-instellingen