Submenu

Building Holland Digital – thema circulair

10-06-2020 197 keer bekeken 0 reacties

Begin

25-06-2020 om 09:00

Einde

25-06-2020 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Building Holland gaat Digital. Ze bieden hiermee onze partners de mogelijkheid ook op andere momenten in het jaar te communiceren met interessante doelgroepen. De eerste Building Holland Digital wordt gehouden op donderdag 25 juni en staat in het teken van Circulariteit.

Building Holland gaat Digital. We bieden hiermee onze partners de mogelijkheid ook op andere momenten in het jaar te communiceren met interessante doelgroepen. Van woningcorporaties tot aannemers en van projectontwikkelaars tot gemeenten. Dat doen we online. De eerste Building Holland Digital wordt gehouden op donderdag 25 juni en staat in het teken van Circulariteit.

https://www.buildingholland.nl/digital/

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen