Submenu

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

 

 

 

Welkom bij Energiewerkplaats Brabant! We zijn blij dat je deel wilt uitmaken van onze community van energieprofessionals in Brabant. Om ervoor te zorgen dat ons platform een veilige, inclusieve en waardevolle omgeving blijft voor iedereen, hebben we de volgende richtlijnen opgesteld voor het gebruik van Energiewerkplaats Brabant.  Ga hier naar de richtlijnen voor het gebruik van EWP

 

Heb je een vraag over samenwerken op de Energiewerkplaats of kom je ergens niet uit? Geen probleem, we helpen graag! Neem contact op met de community manager via het contactformulier, bekijk de handleiding of kijk tussen de veelgestelde vragen. We horen ook graag van je als je informatie mist op deze website of als je suggesties hebt. 

 

In onze online handleiding vind je toelichting op alle functionaliteiten op Energiewerkplaats Brabant of kijk eens tussen de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Dan kun je ons natuurlijk mailen of het contactformulier invullen. 

 

Sam Arts

Communitymanager
sarts@brabant.nl 

Laat het me weten

 

 

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen