Submenu

Circulair Vastgoed Congres 2020

10-06-2020 126 keer bekeken 0 reacties

Begin

26-11-2020 om 00:00

Einde

27-11-2020 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

Maatschappelijk vastgoed 100% circulair in 2050 en nu?

De transitie naar een circulaire (bouw)economie is volop gaande. Maar wat betekent dit voor het maatschappelijk vastgoed? Welke trends zijn er in circulair bouwen en ontwerpen. Hoe ga je om met materialen, hergebruik en losmaakbaarheid? Hoe stel je de juiste circulaire uitvraag aan de markt? Hoe maak je circulariteit meetbaar? Wat is de impact van circulariteit op bouw- en investeringskosten? En hoe kun je circulariteit waarderen en financieren?

Tijdens dit congres geven we antwoord op deze vragen en maken circulariteit tastbaar en concreet aan de hand van succesvolle voorbeelden. Een dag met inspirerende sprekers van o.a. RoosRos Architecten, Alba Concepts, W/E-adviseurs en de Alliantie.

Dagvoorzitter
Onder leiding van Tom van ‘t Hek, spreker/presentator, hopen we u wederom te inspireren en uw kennis te verrijken. Tijdens deze dag is er voldoende gelegenheid uw vakcollega’s te ontmoeten.
 

https://www.ivvd.nl/agenda/circulair-vastgoed-congres/

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen