Submenu

Energietransitie versnellen met de Omgevingswet

19-06-2020 82 keer bekeken 0 reacties

Begin

23-06-2020 om 13:30

Einde

23-06-2020 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens de online bijeenkomst Energietransitie versnellen met de Omgevingswet van Platform 31 op 23 juni 2020 hoort u de ervaringen van 8 gemeenten die zich verdiept hebben in de kansen om de energietransitie te versnellen met de Omgevingswet.

De energietransitie heeft grote ruimtelijke gevolgen. Het opwekken van meer zonne- en windenergie en het duurzaam verwarmen van onze gebouwen zorgt ervoor dat de fysieke woon- en leefomgeving in Nederland in korte tijd flink verandert. De instrumenten van de Omgevingswet bieden overheden handvatten om deze maatschappelijke opgave aan te pakken. Tijdens een online bijeenkomst op 23 juni verdiept u uw kennis over de kansen die de Omgevingswet biedt om de energietransitie te versnellen. Meld u snel aan!

Voor de ruimtelijke inpassing van de plannen en projecten binnen de energietransitie ligt het voor de hand om te kijken naar de instrumenten van de Omgevingswet. De wet die regels voor ruimtelijke ontwikkeling vereenvoudigt en samenvoegt. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op de kansen die de Omgevingswet biedt om de energietransitie te versnellen en delen we de kennis en ervaring die is opgedaan in het pilottraject Energietransitie en Omgevingswet.

Meer info en inschrijven via Platform31

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen