Submenu

Webinar Duurzaamheidspact Eindhoven

19-06-2020 134 keer bekeken 0 reacties

Begin

01-07-2020 om 15:30

Einde

01-07-2020 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Aandacht voor mensen & optimale techniek:
Hoe creëren we een samenspel in de verduurzaming van woningen?

Verduurzaming van de gebouwde omgeving is mensenwerk. Zonder het draagvlak en participatie van bewoners, komen duurzaamheidsinitiatieven niet écht van de grond. Maar, hoe pak je dat aan? En hoe vinden we een goed samenspel tussen de mens centraal zetten en optimale techniek?

Aandacht voor mensen
Het Duurzaamheidspact Eindhoven heeft het afgelopen jaar werk gemaakt van het thema ‘aandacht voor mensen’. We hebben honderden Eindhovense huishoudens geholpen met energiebesparingsadviezen, en we hebben een basis gelegd om meer gezamenlijk duurzame renovatie te realiseren.

Laat je inspireren en ga in gesprek
Graag nodigen we je uit om in dit interactieve webinar inspiratie op te doen en in gesprek te gaan met experts, bestuurders, wethouders en doeners op gebied van verduurzaming. Samen maken we stappen naar een duurzame, inclusieve stad Eindhoven waar het goed wonen is.

Meer info en inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen