Submenu

Warmtestrategieën bij de Transitievisie Warmte, blok 1

22-06-2020 149 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-07-2020 om 14:00

Einde

02-07-2020 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Veel gemeenten zijn bezig met de Transitievisie Warmte gaan dat op korte termijn doen. In deze Transitievisie Warmte worden keuzes gemaakt over de alternatieven voor aardgas. Maar welke opties zijn er, hoe duurzaam zijn ze, wat betekenen ze voor de gemeenten en hoe verhouden ze zich tot de Regionale Energie Strategieën?

Tijdens de webinars van 2 en 7 juli nemen Lex Bosselaar en Leo Brouwer van het Expertise Centrum Warmte je mee in de Warmtestrategieën bij de Transitievisie Warmte. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wil je weten welke warmtestrategieën en technieken relevant zijn voor het maken van de Transitievisie Warmte? Schrijf je dan in voor de webinars ‘Warmtestrategieën bij de Transitievisie Warmte' op 2 en 7 juli.


Programma 2 juli van 14.00 -15.00 uur

14.00 uur Welkom

14.05 uur Leo Brouwer & Lex Bosselaar: Wat is de Startanalyse? Welke hoofdstrategieën kun je onderscheiden? Wat kun je doen aan warmtevraagbeperking (isolatie en dergelijke) en hoeveel is nodig bij welke strategie? Wat is de relatie met de RES-sen?

14.30 uur Leo Brouwer: All-electric-oplossingen, wat houden ze in en waar kun je deze naar verwachting toepassen? (Strategie 1 uit de Startanalyse 2019)

14.45 uur Vragen aan Lex en Leo

14.55 uur Vooruitblik deel 2

15.00 uur Einde

Op 7 juli is blok 2. 

Voor elk webinar meld je je apart aan. Je komt dan in een Engelstalig programma terecht. Daar kunnen we helaas niets aan doen. 

Meer info en inschrijven.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen