Submenu

Warmtestrategieën bij de Transitievisie Warmte, blok 2

22-06-2020 98 keer bekeken 0 reacties

Begin

07-07-2020 om 11:00

Einde

07-07-2020 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Veel gemeenten zijn bezig met de Transitievisie Warmte gaan dat op korte termijn doen. In deze Transitievisie Warmte worden keuzes gemaakt over de alternatieven voor aardgas. Maar welke opties zijn er, hoe duurzaam zijn ze, wat betekenen ze voor de gemeenten en hoe verhouden ze zich tot de Regionale Energie Strategieën? Tijdens de webinars van 2 en 7 juli nemen Lex Bosselaar en Leo Brouwer van het Expertise Centrum Warmte je mee in de Warmtestrategieën bij de Transitievisie Warmte. Er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wil je weten welke warmtestrategieën en technieken relevant zijn voor het maken van de Transitievisie Warmte? Schrijf je dan in voor de webinars ‘Warmtestrategieën bij de Transitievisie Warmte' op 2 en 7 juli.

 

Programma 7 juli van 11.00 - 12.00 uur

11.00 uur  Welkom

11.05 uur Lex Bosselaar: Warmtenetten met hoge- of middentemperatuurbronnen, en warmtenetten met lagetemperatuurbronnen.
Welke bronnen zijn er? In welk type wijken verwacht je warmtenetten? (Strategie 2 en 3 uit de Startanalyse 2019)

11.35 uur Leo Brouwer: Oplossingen met duurzame gassen.
Wat kunnen we verwachten van de beschikbaarheid? In welk type wijken verwacht je dat dit gas vooral toegepast zullen worden? (Strategie 4 en 5 uit de Startanalyse 2019)

11.50 uur Vragen aan Leo en Lex

12.00 uur Einde

Op 2 juli is blok 1. 

Voor elk blok meld je je apart aan. Je komt dan in een Engelstalig programma. Daar kunnen we helaas niets aan doen.

Meer info en inschrijven.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen