Submenu

Aflevering 3: SEF-programma, terugblikken en vooruitkijken - Brabant op de schop

26-06-2020 32 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-06-2020 om 15:30

Einde

30-06-2020 om 16:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In de eerste twee afleveringen toonden de Waardemakers twee concrete vernieuwende energieinitiatieven met de Kipster en met de samenwerking tussen ReEnergy Suez en de glastuinbouw. In deze derde aflevering gaat Martin Bakker, projectleider, in op Sustainable Energy Farming (SEF).  Vanuit dit provinciale energieprogramma zijn deze en vergelijkbare initiatieven opgestart. We gaan in op de vragen ‘hoe het SEF-programma is opgezet’ en ’hoe het is ingevuld om innovatieve oplossingen in de praktijk te kunnen bewerkstelligen’.  We nemen je tevens mee op reportage naar Hoogeloon. Daar staat wormenkwekerij van Ben Beijsens.

Wij gaan tevens in gesprek met Denise de Blok, adviseur gebiedsontwikkeling bij AT Osborne. Zij schreef in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland het rapport Reinventing Multifunctionality.  Net als in het SEF-programma gaat het om het vinden en toepassen van meerdere functies bij gebiedsopgaven. Vaak leidt dat tot besparingen, onverwachte oplossingen en creëert het draagvlak bij belanghebbenden.

Meld je hier aan via het aanmeldformulier

Als je je opgeeft sturen wij het rapport Reinventing Multifunctionality vooraf toe!

Over Brabant op de Schop

Als follow-up van het programma Sustainable Energy Farming gaan we met gedegen analyses, origineel denken en inspirerende verhalen op zoek naar oplossingen die meerdere problemen gelijktijdig aanpakken. Veel programmaonderdelen van het congres komen terug in de livestream en we hebben er een aantal tot de verbeelding sprekende onderdelen aan toegevoegd. De Brabantse Donut, Ruimte voor de Natuur, De potentie van het warmtenet met lage temperaturen, de Kracht van Water & Circulair Bouwen komen in ieder geval aan bod.

We nodigen je van harte uit om bij het live-event op dinsdag 30 juni aanwezig te zijn!

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen