Submenu

Webinar: Transitievisie Warmte

10-07-2020 227 keer bekeken 0 reacties

Begin

25-08-2020 om 15:30

Einde

25-08-2020 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wat zijn de alternatieven voor aardgas? Welke kansen en uitdagingen zijn er? Dit bespreken we in een webinar over de Transitievisie warmte.

De omslag naar aardgasvrije wijken is een grote maatschappelijke opgave. Welke opties zijn er om aardgas vrij te wonen en welke kansen en uitdagingen zijn er?  Dit bespreken we binnenkort in eenwebinar over de Transitievisie Warmte.

 

Waarom?

Elke gemeente moet voor eind 2021 samen met diverse partijen een Transitievisie Warmte opstellen. De Transitievisie Warmte geeft richting in de aanpak en de te nemen stappen om aardgasvrij te wonen. Maar wat is de impact en doorlooptijd van bepaalde duurzame keuzes? Als netwerkbedrijf delen we graag onze kennis en ervaring met u.

 

Wanneer en wat?

Op dinsdag 25 augustus van 15:30u tot 16:30u komt u meer te weten over de (on)mogelijkheden van groen gas, waterstof en warmtenetten. Verder staat de rol van de netbeheerder en de ervaringen van andere gemeenten centraal.

 

Bent u er ook bij? Klik hier om u aan te melden voor het webinar

 

Tip: bekijk de uitleg-video over de alternatieven voor aardgas en de Transitievisie Warmte.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen