Submenu

Dag van de Omgevingswet 2020

21-08-2020 201 keer bekeken 0 reacties

Begin

01-10-2020 om 00:00

Einde

14-10-2020 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De dag van de Omgevingswet komt er weer aan, met aandacht voor de volle breedte van de Omgevingswet. Dit jaar is de Dag van de Omgevingswet een online congres. Het plenaire programma en een aantal deelsessies vinden plaats op 8 oktober 2020. De overige sessies zijn gepland van 1 tot 13 oktober.

Al sinds 2012 organiseert VVM met enkele samenwerkingspartners de Dag van de Omgevingswet, een congres waarin alle ontwikkelingen rondom de invoering van de Omgevingswet aan bod komt. De aandacht verschuift steeds meer van wetgeving naar implementatie en uitvoering.

Dit jaar organiseren we het congres online, natuurlijk met de gebruikelijke aandacht voor de volle breedte van de Omgevingswet. Net als tijdens de live congressen bieden we dertig deelsessies. Door de spreiding van de sessies is het dit jaar zelfs mogelijk meer dan drie sessies te volgen! 

Het programma van de plenaire openingssessie op 8 oktober is bekend en bijna alle deelsessies zijn bekend.

Programma

Het plenaire programma en een aantal deelsessies vinden plaats op 8 oktober 2020. De overige sessies worden gepland van donderdag 1 tot en met dinsdag 13 oktober. Onderstaand vindt u alleen het plenaire deel, onder leiding van Rachel Heijne, directeur VVM.

09:30 Mogelijkheid om in te loggen

10:00 Plenair programma 

Opening door gedeputeerde Huib van Essen, Provincie Utrecht 

Omgevingsconflicten: De waarde van weerstand door dr. Eva Wolf, universitair docent Tilburg University

Update implementatie Omgevingswet door Heleen Groot, directeur Aan de Slag met de Omgevingswet, Ministerie van BZK

De Omgevingswet (eindelijk) in bedrijf door Jan van den Broek, VNO NCW en MKB Nederland

11:15 Einde plenaire deel

Aanmelden

Bekijk de deelsessies

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen