Submenu

Webinar ‘Bancaire financiering van aquathermie’

04-09-2020 167 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-09-2020 om 13:00

Einde

29-09-2020 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Aard Kluck (Public Finance) en Frenk van der Vliet (CCO en stuurgroeplid NAT) van de Nederlandse Waterschapsbank nemen je mee in de mogelijke vormen van bancaire financiering van een aquathermieproject.

 

Bancaire financiering van aquathermie

Aard Kluck (Public Finance) en Frenk van der Vliet (CCO en stuurgroeplid NAT) van de Nederlandse Waterschapsbank nemen je mee in de mogelijke vormen van bancaire financiering van een aquathermieproject. Ze staan onder andere stil bij de verschillen en raakvlakken tussen balansfinanciering en projectfinanciering. Ook gaan ze in op de eisen die financiers kunnen stellen voordat ze een financieringsaanvraag in overweging nemen en hoe om te gaan met risico’s. Het belang van SDE++ en/of andere subsidies voor de financierbaarheid van een businesscase komt ook kort aan bod.

Na afloop van het webinar heb je de kenmerken van de verschillende financieringsvormen in beeld en kun je een afweging maken die het beste bij jouw situatie past.

De Nederlandse Waterschapsbank is partij in de Green Deal Aquathermie en is betrokken bij de uitvoering van de kennis- en onderzoeksagenda, specifiek op het thema financiering.

Aanmelden kan door middel van een mail naar: info@aquathermie.nl

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen