Submenu

Data & Energie congres

04-09-2020 145 keer bekeken 0 reacties

Begin

26-10-2020 om 00:00

Einde

27-10-2020 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

• De invloed van de versnelde digitalisering op de energietransitie • Datagebruik voor gemeenten bij het formuleren van de transitievisie warmte • Dataethiek en veiligheid in de energiesector • Het gebruik van data bij samenwerkingen over gemeentegrenzen heen • Voorbeelden van succesvol datagebruik

Nederland verduurzamen: zet nu de versnelling in met data en digitale oplossingen!

We staan voor een immense opgave om de volledige gebouwde omgeving en industrie aardgasvrij te maken. De coronacrisis zet een disruptie in gang en een versnelde digitalisering. Een grote kans om een versnelling van de energietransitie in te zetten. Een oproep aan overheden, woningcorporaties, het bedrijfsleven, bouwbedrijven en technologiebedrijven: bundel je krachten en kennis. Kom op 26 oktober naar het Data & Energie Congres en ga het gesprek aan met vakgenoten en samenwerkingspartners. 

Meer info en inschrijven

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen