Submenu

Online bijeenkomst Brabantse Standaard Circulair Bouwen

19-10-2020 100 keer bekeken 0 reacties

Begin

22-10-2020 om 10:30

Einde

22-10-2020 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De provincie Noord-Brabant organiseert op 22 oktober 2020 tijdens de Dutch Design Week 2020 een online bijeenkomst over de Brabantse Standaard Circulair Bouwen.


Tijdens de vorige Dutch Design Week in 2019 werd Cirkelstad Brabant gelanceerd. Graag kijken we met u terug op de ontwikkelingen van Cirkelstad Brabant in het afgelopen jaar. Zo is er ondertussen hard gewerkt aan een lerend netwerk van cirkelsteden met Communities of practice. De volgende stap is het werken aan een nieuwe Brabantse Standaard Circulair Bouwen. Samen met u stellen we de ambities vast om aan de slag te gaan met circulaire projecten in Brabantse steden. Wij nodigen u van harte uit om hierover mee te denken. 

Vanwege het coronavirus wordt deze bijeenkomst online georganiseerd. De online bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Embassy of Circular Biobased Building en Cirkelstad Brabant. 

Datum:                22 oktober 2020 
Tijd:                     10.30 – 12.00 uur 
Locatie:               Online via Microsoft Teams 

Inschrijven

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen