Submenu

Webinar ‘Leren van praktijkervaringen aquathermie’

28-10-2020 122 keer bekeken 0 reacties

Begin

24-11-2020 om 10:00

Einde

24-11-2020 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op dinsdag 24 november neemt het Netwerk Aquathermie je graag mee in de praktische lessen die de afgelopen jaren geleerd zijn van aquathermie projecten.

 

STOWA heeft onderzoek gedaan naar de lessen en inzichten uit bestaande praktijkervaringen met aquathermie. Hierbij stonden twee onderwerpen centraal:

  • de techniek & prestatie van het aquathermie project 
  • de organisatie & samenwerking tussen de verschillende stakeholders en partijen

WarmingUP licht tijdens dit webinar toe welke onderzoeken op het gebied van aquathermie op dit moment worden uitgevoerd.

Ben jij benieuwd welke uitdagingen al gerealiseerde TEO-, TEA- en TED-projecten tegen zijn gekomen in de ontwikkelings- en realisatiefase, welke uitdagingen nu nog steeds spelen of welke oplossingen gevonden zijn? Reserveer 24 november dan alvast in je agenda! De uitnodiging voor dit webinar volgt binnenkort.

Meer info en inschrijven.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen