Submenu

Digitale Congres Maatschappelijk Verantwoord Inkopen 2020

12-11-2020 116 keer bekeken 0 reacties

Begin

08-12-2020 om 09:00

Einde

10-12-2020 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op 8, 9 en 10 december 2020 organiseren PIANOo en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) mede namens de ministeries van BZK, BZ, EZK en SZW het 5e Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) Congres.

Voor wie
Het MVI Congres richt zich op publieke betrokkenen bij het inkoopproces. We ondersteunen koplopers. We bieden middenvelders de mogelijkheid te leren van de koplopers. En voor de nieuwkomers brengen we informatie en kennis op een laagdrempelige manier onder de aandacht.

Programma
We ontmoeten elkaar dit jaar niet live maar digitaal.

Dag 1: Beleid
De eerste dag staat in het teken van de vorming van beleid. We richten ons op visie en strategie en hoe enthousiasme voor MVI op te wekken binnen alle niveaus van uw organisatie.

Dag 2: Beweging
De tweede dag richt zich op het activeren van de gehele inkoopketen binnen uw organisatie, oftewel: het in beweging krijgen van de organisatie. Hoe bewegen we uw organisatie richting MVI en hoe zorgen we ervoor dat er hiervoor meters gemaakt worden? Dit doen we onder andere aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Dag 3: Borging
Op de derde en laatste dag hebben we het over het borgen van MVI in de organisatie. Hoe zorgen we ervoor dat MVI concreet verankerd wordt in uw organisatie en standaard uitgangspunt is? We presenteren u daarbij zo concreet mogelijke handvaten en instrumenten.

Tijdens het congres wordt de KoopWijsPrijs 2020 uitgereikt aan een inkoopproject dat vooruitstrevend is als het gaat om maatschappelijk verantwoord inkopen.

Meer informatie en inschrijven

Congres Maatschappelijk Verantwoord Inkopen 2020 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen