Submenu

Live event - Schone energie als grondrecht voor iedereen!

12-11-2020 110 keer bekeken 0 reacties

Begin

03-12-2020 om 14:30

Einde

03-12-2020 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De energietransitie is een van de grootste uitdagingen van deze eeuw. In 2050 moet schone, betrouwbare en betaalbare energie geleverd worden aan ruim 17 miljoen Nederlanders.

Wat zou er gebeuren als in deze wereld -waar alles wat wij aanraken, maken, verkopen, eten en gebruiken terug te voeren is tot stromen van energie- ieder mens toegang krijgt tot onuitputtelijke hernieuwbare bronnen?

De energietransitie gaat niet alleen over het vervangen van fossiele voor hernieuwbare energiebronnen. Meer nog gaat het over een fundamentele verandering in het bezit van energie.

Waar tot voor kort nog maar enkele partijen bepaalden wie welke energie kreeg en wat de gebruiker ervoor betaalde kan nu iedereen energie produceren, en vervolgens zelf gebruiken of aanbieden. Dit leidt tot een steeds groter “Internet of Energy” waarop gaandeweg miljoenen gebruikers stroom, waterstof en warmte met elkaar delen.

Wat betekent dit voor onze economie? Voor onze bedrijven? Voor onze wetgeving, en voor onze samenleving? Zullen we nog steeds betalen voor energie? En hoe gaan al die miljoenen gebruikers energie met elkaar uitwisselen?

In zijn toespraak verkent Arash de toekomst van energie met logica, humor, en verrassende inzichten. Zijn conclusies zijn tegelijkertijd schokkend én vervullen de zaal met hoop.

Dit, meer en de uitreiking van de bokaal voor Duurzaamste Bedrijf van Nederland 2020!

Meld je hier aan

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen