Submenu

Webinar 'CO2-certificaten voor financiering aquathermieprojecten'

26-11-2020 173 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-01-2021 om 10:00

Einde

28-01-2021 om 10:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op donderdag 28 januari neemt het Netwerk Aquathermie je graag mee in de mogelijkheden om CO2-certificering te gebruiken als onderdeel van de financiering voor een aquathermieproject.

Syntraal heeft binnen de SNK (Stichting Nationale Koolstofmarkt) een methodedocument opgesteld waarmee aquathermieprojecten in aanmerking kunnen komen voor CO2-certificaten (ook wel CO2- emissierechten). Simon Bos, consultant energietransitie bij Syntraal, neemt ons mee in dit interessante onderwerp. Simon gaat tijdens het webinar in op het doel en de werkwijze van de SNK. Vervolgens wordt ingezoomd op het methodedocument aquathermie en hoe certificering kan bijdragen aan de financiering van aquathermieprojecten. 

Na afloop van dit webinar weet je meer over de vrije koolstofmarkt in Nederland en waar je project aan moet voldoen om kans te maken op CO2-certificering. Meld je aan voor dit webinar door een mail te sturen naar info@aquathermie.nl

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen