Submenu

Congres Aardgasvrije Wijken | Samen leren door te doen

03-12-2020 171 keer bekeken 0 reacties

Begin

04-03-2021 om 12:30

Einde

04-03-2021 om 16:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Graag nodigt Aardgasvrije Wjken je uit voor het tweede Congres Aardgasvrije Wijken op donderdag 4 maart 2021. Dit keer online. Deze middag delen we graag de nieuwste inzichten, bieden we inspiratie met verhalen uit de praktijk en maak je kennis met andere professionals die werken aan het aardgasvrij maken van wijken.

Programma
De live talkshow staat ook dit jaar onder leiding van Brecht van Hulten. Zij bespreekt de actualiteit en leerervaringen van het Programma Aardgasvrije Wijken met wethouders van proeftuinen, Maarten van PoelgeestMarleen Stikker en Onno DwarsFloris Alkemade inspireert met zijn blik op de aardgasvrije toekomst. In de interactieve kennissessies is het tijd voor verdieping. Van samenwerken met bewonersinitiatieven tot een goede business case, van techniek tot opschaling en van het koppelen van opgaven tot ontzorgen. Liever iets anders? Loop dan even binnen bij ons digitale vraagloket, schuif aan bij de PAW-leestafel of ga voor een verrassende match met een collega uit het land. Het PAW Buurthuis is dé centrale online ontmoetingsplaats waar je live gesprekjes met de sprekers van het congres kunt volgen.

Voor wie is dit congres?
Voor professionals die samen leren door vooral aan de slag te zijn. Leren door te doen. Dat is de rode draad van werken aan aardgasvrije wijken, buurten of dorpen. Ben jij daar ook mee bezig? Dan is dit congres wat voor jou. We rekenen uiteraard op de bijdrage en deelname vanuit vele gemeenten en ook voor andere overheden, woningcorporaties, netbeheerders, warmtebedrijven, bouwers en installateurs, energiecoöperaties en bewonersinitiatieven is dit congres een absolute aanrader. Wetenschappers, studenten en onze vele kennispartners zijn ook van harte welkom.

Schrijf je nu in
Schrijf je snel in. Dat kan tot en met 3 maart 2021 via deze link. Enkele dagen voorafgaand aan het congres krijg je een e-mail met informatie om toegang te krijgen tot het online congres. We waarderen het als je de uitnodiging doorstuurt in je netwerk, zodat we veel mensen met een rol in de aardgasvrije opgave bereiken!

Meer informatie
Voor meer informatie over het Congres Aardgasvrije Wijken, klik hier. Het congres wordt georganiseerd samen met de interbestuurlijke partners: Interprovinciaal Overleg, Unie van Waterschappen, Vereniging van Nederlandse Gemeenten en het Rijk. Meer informatie over het Programma Aardgasvrije Wijken vind je hier.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen