Submenu

Nationale Conferentie Circulaire Economie 2021- Het kantelpunt

16-12-2020 170 keer bekeken 0 reacties

Begin

01-02-2021 om 00:00

Einde

02-02-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op 1 februari 2021 vindt de derde Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats, dit keer in digitale vorm. We hopen jou daar ook te zien!

In de transitie naar een circulaire economie staan we op een kantelpunt. Van inspirerende activiteiten op kleine schaal, naar grootschalige systeemverandering. Steeds meer organisaties zien in dat de circulaire economie een kans is. Circulaire economie is essentieel bij de aanpak van klimaatverandering, voorkomt verspilling van waardevolle grondstoffen en biedt een kans voor innovatie, groei en banen.

Om tot een doorbraak te komen moeten we nu doorpakken om deze kansen volledig te benutten en te zorgen dat de circulaire economie, dé economie gaat worden. 
Deze belangrijke transitie naar een circulaire economie is iets dat we gezamenlijk doen. Het doel van de conferentie is daarom om te inspireren, kennis met elkaar te delen en met concrete acties af te sluiten.

Aanmelden

Dien jouw voorstel in!
De Nationale Conferentie Circulaire Economie is ook jouw conferentie. Successen, ervaringen en kennis: je deelt het allemaal op deze dag. Het thema van dit jaar is het kantelpunt naar een circulaire economie. Heb jij een initiatief of spreker die aansluit bij dit thema? Stuur tot en met 13 december jouw voorstel in voor een deelsessie en deel je kennis in een aansprekende vorm. 

Extra werkvorm: Hackathon: Try out
Naast de werkvormen Safari, masterclass en werkatelier hebben we nu ook de werkvorm: Hackathon: Try out!  
Een circulair vraagstuk laten oplossen in een week tijd?! Of heb jij een wild idee waar je graag een dosis creativiteit tegenaan wilt gooien? Een team studenten gaat onder begeleiding van een lector of hoogleraar een week aan de slag met een circulair vraagstuk waar jij of jouw organisatie tegenaan loopt. Op die manier draag je bij aan de ontwikkeling van een circulaire leerecologie en leren we met elkaar het kantelpunt naar een circulaire economie te bereiken!

Mocht het ontwikkelen van een digitale deelsessie lastig blijken, kunnen wij jou daarin ondersteunen. Of heb je andere vragen over jouw mogelijke deelsessie? We staan voor je klaar om deze te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met Charlotte van Solinge van SPITZ congres & event via 06 54 20 14 75. 

Voorstel indienen

Na indiening wegen we alle voorstellen zorgvuldig af, want helaas kunnen we niet alle voorstellen honoreren. T/m 13 december kun je een voorstel indienen en uiterlijk 8 januari 2021 nemen we contact met je op. 

Meer informatie?
www.conferentie-ce.nl

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen